"I AM VALUABLE WITH MY VALUES" eTwinning Projemiz Başladı

Projemizin adı I AM VALUABLE WITH MY VALUES. Okulumuz öğretmenlerinden Suna Toksin Tuna 2/E sınıfı ile birlikte yürütecek.

Projemizin Amacı : Teknolojinin gelişmesinin olumlu yönlerinin yanı sıra ne yazık ki çocuklarımızı bazı değerlerimizden ve kültürel zenginliklerimizden uzaklaştırmak gibi olumsuz etkileri de bulunmaktadır. Değişen zaman ve koşullara rağmen temel değerlerimizi yaşatmamız gerekiyor. Bu proje sürecinde teknolojiyi kullanarak unutulan değerleri hatırlatmayı ve hayatımıza dahil etmeyi planlıyoruz. Projemiz değerler eğitimini ön plana çıkaracak ve çocuklarımızın aile ortamı, okul ve çevresi ile bire bir yaşayarak değerlerimizi öğrenebilecekleri bir zemin hazırlayacaktır. Nezaket, sorumluluk, vatanseverlik, dayanışma, sevgi, sabır, tutumluluk değerlerini konuşabileceğimiz bir proje olacak.