Kurum Adı : Gaziosmanpaşa İlkokulu
WEB Adresi : http://gopilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GÖKÇEK MAH.DÖŞEMECİ SOKAK NO6 SİNCAN/ANKARA

VİZYON
Çağdaş eğitim ve öğretim imkanlarıyla donatılmış, başarılı ve kaliteli öğrenciler yetiştirmeyi temel hedef edinmiş, bölgesinde eğitim-öğretim ve kültürel faaliyetleriyle adından söz ettiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON
Milli ve ahlaki değerlere bağlı, çağın ihtiyaçlarına cevap veren, kendini geliştiren, bilgili, becerili, hoşgörülü bireyler yetiştirmektedir.

BAŞARILAR
Okulumuz 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı Toplam Kalite Yönetimi Kurum kategorisinde Sincan İlçesinde "En İyi Kurum Ödülünü" almaya hak kazanmıştır. Bu nedenle okulumuza Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birincilik ödülü plaket verilmiştir. Okulumuza 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı "Eğitimde Kalite Uygulamaları" ödül sürecine katıldığı için Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Katılım Belgesi verilmiştir.

Öğretmen Sayısı : 25
Rehber Öğretmen Sayısı : 2
Öğrenci Sayısı : 543
Öğretim Şekli : Tam Gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Başlama: 09:00 Bitiş:14:20
Derslik Sayısı : 19 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 1 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Ankara İl merkezine 30 Km. Sincan İlçe merkezine 3 Km.
Ulaşım : Belediye ve Halk Otobüsü, Dolmuş, Metro ile.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Gökçek Mahallesi ve civarı genellikle orta halli geliri olan insanların yaşadığı yerleşim yeridir. Sincan Devlet hastanesi bu bölgede bulunmaktadır. Okulumuz yakınlarında 350-450 tl ye kiralık ev bulabilirsiniz.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ