Gaziosmanpaşa İlkokulu
GÖKÇEK MAH.DÖŞEMECİ CADDE NO6 SİNCAN/ANKARA
0(312) 272 5461

VİZYON

Çağdaş eğitim ve öğretim imkanlarıyla donatılmış, başarılı ve kaliteli öğrenciler yetiştirmeyi temel hedef edinmiş, bölgesinde eğitim-öğretim ve kültürel faaliyetleriyle adından söz ettiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Milli ve ahlaki değerlere bağlı, çağın ihtiyaçlarına cevap veren, kendini geliştiren, bilgili, becerili, hoşgörülü bireyler yetiştirmektedir.

BAŞARILAR

Okulumuz 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı Toplam Kalite Yönetimi Kurum kategorisinde Sincan İlçesinde "En İyi Kurum Ödülünü" almaya hak kazanmıştır. Bu nedenle okulumuza Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birincilik ödülü plaket verilmiştir. Okulumuza 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı "Eğitimde Kalite Uygulamaları" ödül sürecine katıldığı için Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Katılım Belgesi verilmiştir.

Tam Gün

Başlama: 09:00 Bitiş:14:45

Ankara İl merkezine 30 Km. Sincan İlçe merkezine 3 Km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gökçek Mahallesi ve civarı genellikle orta halli geliri olan insanların yaşadığı yerleşim yeridir. Sincan Devlet hastanesi bu bölgede bulunmaktadır.